Dívka, která musí zemřít - Lagercrantz, David, 1962- (Host, 2019)
Závěrečný příběh dvojice Lisbeth Salanderové a Mikaela Blomkvista, ve kterém novinář a hackerka společně pátrájí po příčinách smrti neznámého bezdomovce.