Chebsko, Ašsko cykloturistická mapa (Cykloturistické mapy 1:70 000, 2007)
Mapa zobrazuje nejzápadnější část Čech na mapovém listě, který obsahuje zejména značené turistické a cykloturistické trasy a na zadní straně popis vybraných lokalit s turisticko-vlastivědnými informacemi.