Poručník lady Fiony - Scott, Amanda, 1944- (Orchidej, 2019)
Když se ztratí bezcitný, krutý Will Jardine, lidé začnou podezírat jeho mladičkou ženu, lady Fionu, že má s jeho zmizením něco společného. Fiona si z osudné noci pamatuje pouze to, že se s Willem pohádala, uhodil ji a ztratila vědomí... a následující ráno se probudila ve své posteli. Do Spedlins Tower, sídla Jardinů, přijíždí Willův bratranec Richard Seyton, zeman z Kirkhillu. Willův otec ho jmenuje poručníkem Fiony a jejího novorozeného syna, dokud se její muž nenajde...