Baba Jaga a další ruské pohádky - Štefek, Václav; Zakis, Ol‘ga Aleksejevna, 1977-; Afanas‘jev, Aleksandr Nikolajevič, 1826-1871. (Fragment, 2019)
Výbor nejoblíbenějších ruských pohádek s nádhernými ilustracemi Olgy Zakis.