Dcera čarodějky - Kaaberbøl, Lene, 1960- (Fragment, 2018)
Napínavý fantasy příběh, ve kterém 11letá dívka Dina díky svému daru vidět člověku do nitra a probudit v něm pocit studu za spáchané činy pomůže zachránit křivě obviněného Nikodéma a odhalit skutečného viníka vraždy. Pro děti od 11 let.