Design vraždy : detektivní román - Zhřívalová, Petra, 1972- (XYZ, 2019)
V detektivním románu české spisovatelky se vyšetřovatelé snaží odhalit pozadí vraždy slavného designéra a co nejrychleji zatknout vychytralého pachatele.