Harry Potter a princ dvojí krve - Rowling, J. K., 1965- (Albatros, 2018)
V šestém dílu se nejen Harry, ale celý kouzelnický svět, vyrovnává s návratem pána zla, jehož moc stále sílí. Kniha pro starší děti.