Až zhasneme - Dotlačil, Jakub, 1979- (Host, 2019)
Student filozofické fakulty se v roce 1997 ocitá na brigádě v masokombinátu, kde zjišťuje, jak se v devadesátých letech naplňovalo heslo o pravdě a lásce.