Ukradená vražda : brněnská mordparta vyšetřuje - Češka, Stanislav, 1955- (Původní česká detektivka, 2019)
Detektivní román oblíbeného českého autora inspirovaný dvěma skutečnými případy, které vyšetřovali brněnští kriminalisté.