Návrat na Vysočinu : třetí díl série Skandální Skotové - Enoch, Suzanne (Baronet, 2020)
Pokračování historické romance z prostředí Skotska v devatenáctém století. Předchozí knihy sledovaly osudy bratrů McLawryových, kteří se z Vysočiny vydali do Londýna. Nyní se vracejí domů s nevěstami a sestrou Rowenou, jejímž útěkem vše začalo.