Odstíny zločinu - Beran, Ladislav, 1945- (Lirego, 2020)
Tři prózy zkušeného autora krimi literatury, kde ve vyprávěních bývalého vyšetřovatele defilují různé odstíny případů, s nimiž se ve své práci setkal.