Den, kdy jsme se potkali - Cooper, Roxie (7lásky, 2020)
Láska, která se rozhořela i přesto, že oba aktéři žijí ve vztazích, které vnímají jako zcela šťastné. Je proto nutné, zodpovědné a rozumné si tento nový cit odepřít. Nebo možná ne...