Nebezpečné známosti - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2020)
Vyšetřovatelka Eva Dallasová vkládá s manželem velké naděje do centra, které zřídili pro mládež na šikmé ploše. Na pomoc si přizvou i psycholožku Rochelle, která dostala ze závislosti svého bratra Lyla. Jednoho dne je ovšem Lyle nalezen mrtev se stříkačkou v ruce. Eva se pustí do vyšetřování a s hrůzou zjistí, že nešlo o předávkování, ale o vraždu, a hrozí, že nebude jediná