Zpovědi trosky po čtyřicítce : je načase zamilovat se do svého života - Potter, Alexandra, 1970- (Práh, 2020)
Populární autorka představuje romantickou komedii, v níž život hlavní hrdinky je plny zmatku a chaosu, nikdy se nevyvíjí podle plánu a lze mu jen velmi obtížně vtisknout harmonický soulad a řád.