Důmyslný rytíř Don Quijote de la Mancha. - Cervantes Saavedra, Miguel de, 1547-1616 (Světová próza v českých překladech, 2018)
Vrcholné dílo španělské renesance, které mělo být původně parodií na rytířské romány. Druhý díl.