Divoké labutě - Chang, Yong, 1952- (Ikar, 2020)
Autobiografická kniha čínské autorky zachycuje příběh tří generací žen její rodiny a zároveň politický, sociální a kulturní vývoj Číny od počátku dvacátého století.