Návod na vraždu pro hodné holky : školní práce, která vás může zabít... - Jackson, Holly, 1992- (Young adult (Cosmopolis), 2020)
Young adult krimithriller z prostředí britské střední školy. Odvážná dívka pátrá na svou pěst po skutečném vrahovi spolužačky.