Lili Větroplaška. - Stewner, Tanya, 1974- (Pikola (Euromedia), 2020)
Další příběhy holčičky Lili, která umí mluvit se zvířaty a když se od srdce zasměje, obráží stonky či větvičky novými lístky a kvítky, i kdyby byl třeba podzim.