Na vlnách s Petrem Voldánem : ušima, očima i srdcem kolem světa - Voldán, Petr, 1953- (Jota, 2020)
Autor v knize popisuje šestadvacetileté zkušenosti s rozhlasovým mikrofonem, okouzlení zvukem a provokativní nutkání objevovat zajímavosti jak doma, tak ve světě