Dokonalá - Ahern, Cecelia, 1981- (King Cool, 2020)
Celestine žije ve světě, který musí být za každou cenu perfektní a kde se každé morální selhání tvrdě trestá. Celestine selhala a byla ocejchována jako „vadná“. Aby dokázala svou nevinu, musí se postavit proti celému systému.