Kdo se postará o Annu - Pantovič, Kateřina, 1989- (Motto, 2020)
Příběh malířky, jíž život nedá pokoj ani po smrti. Poté, co Olívie spáchala sebevraždu, vrací se na svět jako akvarijní rybka, stěhuje se z domácnosti do domácnosti, jak si ji lidé předávají, a nakonec se setkává i se starými známými...