Nezvratné alibi - May, Peter, 1951 prosinec 20.- (Akta Enzo, 2020)
Závěrečný díl úspěšné kriminální série, v níž vystupuje forenzní biolog Enzo Macleod. Tentokrát je před ním záhada vraždy staré přes dvacet let a k tomu má řešit i zamotané záležitosti vlastního života.