Z mého severoitalského deníku - Kučíková, Marta (Ikar, 2020)
Deníkové záznamy z období od konce března do poloviny května roku 2020 o tom, jak autorka a její rodina, žijící dlouhodobě v Itálii, zvládala náročné období pandemie nemoci covid-19.