Včelka Meduška : pohádky z včelího úlu - Šiborová, Zdeňka (Fragment, 2020)
Meduška je včelka průzkumnice. Od jara do podzimu poletuje po rozkvetlé louce a hledá pro ostatní včely květy s tím nejlepším pylem.