Dark Web: sex, drogy a bitcoiny - Stroukal, Dominik, 1987- (Grada, 2020)
Kniha provází po temné části internetu (Dark Webu) a přibližuje skrze různé příklady a případy jeho historii, vývoj a obsah, principy fungování, mýty kolem něj i realitu včetně bezpečnostních, psychologických, právních i etických aspektů.