Anna ze Summerside - Montgomery, Lucy Maud, 1874-1942 (Albatros, 2020)
Pokračování osudů Anny ze Zeleného domu, která se stává ředitelkou školy na malém městě a spoluprožívá pestré příběhy jeho obyvatel.