Reid - Moreland, Melanie (Baronet, 2021)
Čtvrtá kniha původně zamýšlené trilogie milostných romancí kanadské autorky, představující příběhy nekonformních mužů. Tento se jmenuje Reid, je to opovrhovaný rebel a technologický génius.