Proudy : (12 nocí) - Kahuda, Václav, 1965-2023 (Městská knihovna v Praze, 2019)
Mladý muž opouští břehy svého na prožitky bohatého a imaginací naplněného mládí a vstupuje do proudu zkušeností bolavého středního věku a dospělosti.