Smrtelný hřích - Harasimová, Markéta, 1977- (MaHa, 2021)
Román na pomezí kriminálního a psychologického thrilleru vypráví příběh Eriky, mladé ženy, kterou v dětství zneužíval vlastní otec a následky si nese po celý život. Když její mladší sestra začne mít stejné problémy, Erika začne jednat.