Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti : historie, ekonomie a technologie kryptoměn, stručná příručka pro úplné začátečníky - Stroukal, Dominik, 1987- (Finance pro každého, 2021)
Přehledná příručka objasňuje vznik, vývoj, problémy, výhody a možnosti obchodování s nejznámější digitální měnou.