Volání havrana - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan (Alpress), 2021)
Román se odehrává ve 40. letech 19. století na otrokářském jihu Spojených států a věnuje se mládí Mungo St. Johna, kterého čtenáři poznali v knize Říše kamenného sokola.