Starý anglický baron - Reeve, Clara, 1729-1807 (Anglický gotický román, 2020)
Příběh středověkého anglického šlechtice a pozůstalých po jeho zavražděném příteli je typickou ukázkou anglického "gotického románu" 18. století.