Bizom, aneb, Služba a mise - Fischerová, Sylva, 1963- (Druhé město, 2020)
Postmoderně laděný prozaický výpad zkušené básnířky do mužského světa: vypravěč Jiří Bizom, autorčin vrstevník, reflektuje a komentuje svůj život i okolní rozpadající se svět, jemuž odolává pomocí hry - se světem i se sebou samým.