Achilles a želva - Holub, Miroslav, 1923-1998 (Čeští básníci 20. století, 2020)
Druhá sbírka poezie jednoho z nejznámějších českých básníků dvacátého století, lékaře-imunologa Miroslava Holuba, která poprvé vyšla roku 1960.