Nespoutaný Balkán a okolí - Gregorová, Jiřka (EPIKA, 2021)
Autoři tentokrát své čtenáře zavedou do oblasti Balkánu a Podkarpatské Rusi. Opět putovali v sedlech kol, velice nalehko a opět přespávali, kde se dalo. O zážitky rozhodně nebyla nouze