Viktorin ze Všehrd 1520-2020 - Kober, Jan (Strategie AV21. Evropa a stát: mezi barbarstvím a civilizací, 2020)
Práce popisuje život i spisy českého právníka Viktorina Kornela ze Všehrd. Nechybí pohled na tuto osobnost a jeho dílo v pozdějšíh časech.