Vražda v dívčí garsoniéře - Bým, Petr, 1954- (Původní česká detektivka, 2018)
Detektivní příběh ze současnosti, v němž kriminalisté pátrají po vrahovi mladé ženy - jen zpočátku se případ jeví jednoduše.