Barva půlnoci - Shen, L. J. (Baronet, 2019)
Hlídat světově proslulou rockovou hvězdu, aby se na turné ani jednou nedotkla alkoholu a kokainu, je v případě Alexe Winslowa nadlidský úkol. Přesto se o to India Bellamyová pokusí. Však za to má slíbenou značnou sumu. Není to však lehké...