Blázni z Hepteridy - Souček, Ludvík, 1926-1978 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Se sympatickým nadhledem napsaný sci-fi příběh ze vzdálené planety naší galaxie se odehrává v daleké budoucnosti mezi pracovníky pozemské televize.