Kníže Smrt - Dán, Dominik, 1955- (Slovart, 2022)
Dvojice nerozlučných detektivů z oddělení vražd tentokrát pátrá po vrahovi stavebního podnikatele, jehož zmučené tělo bylo nalezeno v zahrádkářské kolonii pod Děvínem.