Královna Eliška Rejčka - Neužil, František, 1907-1995 (MOBA, 2021)
Historický román z českých dějin na přelomu 13. a 14. stol. se obírá postavou české královny, manželky dvou českých králů a nevlastní matky Elišky Přemyslovny.