Tajemství skrytých dimenzí vesmíru : pokřivené průchody - Randall, Lisa, 1962- (Paseka, 2011)
Autorka velmi čtivým stylem, doplněným originálními a vtipnými analogiemi, provádí fyzikou až na samu hranici současného poznání.