Tlapková patrola. - Olivová, Jana (Paw Patrol (Egmont), 2022)
Obrázková knížka s úkoly a hádankami podle oblíbeného televizního seriálu o statečných štěňatech, která zachraňují pobřežní městečko Adventure Bay.