Dlouhá noc v Paříži - Alfon, Dov, 1961- (Moje knihovnička (Leda), 2021)
Špionážní román izraelského autora je plný zvratů. Jeho hlavními protagonisty jsou poručice izraelských obranných sil Oriana Talmorová, izraelský zpravodajský plukovník Abadi a vyhořelý francouzský detektiv.