Svatba o Vánocích - Moreland, Melanie (Baronet, 2022)
Blíží se Vánoce a Brayden a Addison plánují svatbu snů. U stromečku, s rodinou, jen oni, láska a Santa. Jenomže v téhle divoké rodině se pořád něco děje. I když jsou Vánoce, o vzrušení nebude nouze.