Deník malého Minecrafťáka. - Cube Kid (spisovatel), 1983- (Computer Press, 2022)
Pokračování humorných deníkových zápisků Minuse, obyčejného dvanáctiletého kluka z vesnice Minecraftu, který se touží stát bojovníkem.