Policejní křeček a záhadná záměna - Krolupperová, Daniela, 1969- (Druhé čtení (Albatros), 2022)
Napínavý příběh o přátelství kluka Jirky a křečka Bruna. Bruno není totiž jen tak obyčejný křeček, má pro strach uděláno a mluví lidskou řečí.