Vévoda pro Dianu : elegantní příležitosti. - Jeffries, Sabrina, 1958- (Baronet, 2022)
Úvodní příběh autorčiny nové romantické série odehrávající se na počátku 19. století v Anglii. Lady Diana Harperová dostane za úkol zařídit vstup do společnosti pro sestru stavebního inženýra Geoffreye Brookhouse, který shodou náhod zdědil titul vévody. Diana chystá do společnosti nejen mladou dámu, ale snaží se přesvědčit i vévodu, že jeho společenské přehmaty by mohly být pro sestru velmi nepříjemné. Nový vévoda však nemá ani tak zájem o své společenské zdokonalení, jako o samotnou mladou učitelku.