Dvacet tisíc mil pod mořem - Verne, Jules, 1828-1905 (Nejčtenější knihy světa, 2022)
Klasický fantastický román o dobrodružné cestě kolem světa, kterou podnikají tři trosečníci v podmořském člunu tajemného kapitána Nema.