O jednorožci : velká knížka pro malé vypravěče - Parciak, Monika, 1976- (Ella & Max, 2022)
Letní slunovrat je tu a celý pohádkový svět se chystá na večerní slavnost, jen jednorožec se netěší, protože je osamělý. Velká obrázková knížka pro společné vyprávění rodičů s dětmi.